Szolgáltatási feltételek

 
– Megrendelést csak a 18.  életévét betöltött személytől áll módunkban elfogadni!
– A megrendelő felelősséggel tartozik az autó rendeltetésszerű használatáért, erről köteles tájékoztatni utastársait is!
– Az autóban keletkezett károkozásért minden esetben a megrendelő felel!
A megrendelő az autóban keletkezett kárt a helyszínen köteles megtéríteni. Amennyiben a kár mértéke akkora, hogy az autó nem tud a következő munkájára kifogástalan állapotban eljutni, akkor a helyszínen kárfelvételi jegyzőkönyvet készítünk, mely aláírásával a megrendelő elismeri az okozott kárt.  A  kieső munkadíj és a kár rendezésére a javítási munkálatok összegzése után kerül sor.
– Bármilyen rendbontás, vagy nem megfelelő használat/viselkedés esetén a sofőr megszakíthatja az utazást, ebben az esetben nincs mód a díj visszafizetésére!
– Erősen ittas állapotú személyek esetén a sofőr megtagadhatja a beszállást. 
– Autóinkat mindenki csak saját felelősségére használhatja!
– Az autókban hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
– Tilos az autóban a dohányzás, tiltott szerek fogyasztása, tárolása!
– A sofőr köteles a mindenkori KRESZ szabályainak betartására, illetve utastársaival az utazási szabályok betartatására.
– A biztonságos utazás és a baleset megelőzése érdekében a sofőrnek jogában áll az utazás során intézkedést tenni a veszélyhelyzet elhárítására, normalizálására.
– Ha az igényelt szolgáltatás a szolgáltató hibájából, részben vagy egészben meghiúsul és vele szemben felróható, a szolgáltatás díja részben vagy teljes mértékben visszatéríthető.
– A szolgáltató köteles a megrendelő által előre egyeztetett időpontban tiszta, ápolt gépkocsival, az igényelt címen az  alkalomhoz illően megjelenni.
– Műszaki hiba, vagy más, nem várt történés miatt (útlezárás, baleset, stb.…) köteles lehetőség szerint az utasokat továbbvinni úgy, hogy az igényelt szolgáltatás színvonalát nem ronthatja.
– A sofőr köteles kipihent állapotban, az alkalomhoz illő ruházatban való megjelenésre és viselkedésre.
 

Fizetés – Szolgáltatás lemondása:

 
Az igényelt szolgáltatási díj 50%-a a megrendeléskor, a fennmaradó 50% a helyszínen a szolgáltatás megkezdése előtt, előre fizetendő.
A megrendelés lemondása esetén a teljes díj 25%-a, az egyeztetett időponttól számított egy héttel előtti lemondás esetén a teljes díj 50%-a vissza nem téríthető.
24 órán belüli lemondásnál a teljes díjat felszámoljuk. Áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje személyre szabott árajánlatunkat!
X