ESKÜVŐKRE LIMUZIN BÉRLÉS

A Nagy Napon, legyen az ifjú pár esküvői autója is különleges! Mindenki megérdemli a kényelmet és a luxust élete legszebb és legboldogabb napján. Utazz a szertartási és a lakodalmi helyszín közt exkluzív, egyedi limuzinnal és élvezd a luxust négy keréken, miután kimondtad a boldogító igent.

Szolgáltatásainkkal mindenkiből lehet luxus pár néhány órára és érkezhet álomszép limuzinnal esküvőjére a menyasszony és a vőlegény, ha filmbe illő belépőre vágynak esküvőjükön.

Miből áll egy esküvői limuzinozás?

Nálunk az esküvői sofőrszolgálat hagyományos kulturális értékeit őrizzük, ezért elegáns, öltönyös sofőrünk segíti be és ki a járműből az ifjú párt és az utasokat az elegancia és a luxus jegyében. A limuzinos nászmenet tagjait ajándék pezsgővel várjuk, mellyel a limuzinban koccinthatnak a friss házasokra. 

Az útvonalat előre megtervezzük, amennyiben indokolt előre bejárjuk, hogy minden tökéletesen alakuljon a nagy napon. Lehetőség van állomások beiktatására is és a létszám határig további utasok csatlakozására. 

Extra szolgáltatások

Ha nem volna elég ragyogó luxus limuzinunk, választhatsz extra szolgáltatásaink közül is…

  • esküvői virág díszítés
  • lufidekoráció
  • egyedi belső dekoráció

Hogyan béreld ki?

Weboldalunkon felhasználóbarát foglalási rendszerünk segítségedre lesz.

  1. Kattints a Rendelés menüpontra
  2. Add meg személyes adataidat
  3. Válaszd ki a kívánt időpontot pár egyszerű lépésben.

Egyéni kérések és kívánságok esetén bizalommal fordulj hozzánk telefonon vagy e-mailben és elkészítikjük személyre szabott ajánlatod. Esküvői limuzin bérlésnél tanácsos időben lefoglalni a járművet, hogy biztosan rendelkezésére álljon a Nagy Napon.

Telefonszám: +36 70 61-61 888 és E-mail: info@bulimo.hu

X